Algemene voorwaarden

1. Veiligheid en integriteit
1.1 De veiligheid en integriteit van de deelnemers zijn belangrijk en dit krijgt dus ook de aandacht van de trainer van Bureau voor Ontdekkingen. Iedere deelnemer blijft echter te allen tijd zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen welzijn en veiligheid.
1.2 Alles wat in persoonlijk vertrouwen gedeeld wordt tijdens workshops, cursussen of coaching, wordt vertrouwelijk behandeld. Dit wordt ook verwacht van de deelnemers aan workshops en cursussen. Het staat ieder wel vrij om over zijn of haar eigen processen en ervaringen te delen met anderen.

2. Inschrijvingen
2.1 De workshops worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.
2.2 Bureau voor Ontdekkingen behoudt zich het recht voor waar nodig de locatie te veranderen.
2.3 Na aanmelding ontvangt u een ontvangstbevestiging via e-mail die uw inschrijving definitief maakt. Inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst van de aanmeldingen.
2.4 Per workshop zijn een bepaald aantal plekken beschikbaar. Als een workshop vol zit, kunt u mij mailen om u op te geven voor de reservelijst. Zet in het onderwerp van uw e-mail ‘reservelijst [desbetreffende workshop]’. Vermeld daarbij uw volledige naam en telefoonnummer. Mocht er een plek zijn vrijgekomen, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.
2.5 Door de inschrijving verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

3. Betaling en afgelasting
3.1 Betaling: De betaling dient binnen de betaaltermijn (aangegeven in de factuur) en voor aanvang van de activiteit via bankoverschrijving te zijn voldaan.
3.2 Afgelaste activiteit: Wanneer een workshop of gehele cursus niet kan doorgaan door ziekte of wegvallen van een trainer, vanwege te weinig deelnemers, of door andere onvoorziene omstandigheden (lockdown, natuurramp e.d.), dan kunnen deelnemers kiezen de activiteit op een ander tijdstip volgen of voor volledige restitutie van het reeds geheel of gedeeltelijk betaalde cursusgeld. Dit bedrag zal dan binnen 3 weken worden terugbetaald.

4. Afmelden door de deelnemer
4.1 Afmelden dient via e-mail te gebeuren: annefleur@bureauvoorontdekkingen.nl.
4.2 Afmelding voor een workshop:
• Wanneer u tot 3 weken voor aanvang van de workshop uw deelname annuleert, dan krijgt u het workshopbedrag retour, met aftrek van administratiekosten à € 5,-.
• Wanneer u 3 weken tot 1 week voor aanvang van de workshop uw deelname annuleert, dan betaalt u 50% van het workshopbedrag.
• Wanneer u 1 week of korter voor aanvang van de workshop uw deelname annuleert, dan vervalt het recht op teruggave en dient het gehele (nog uitstaande) bedrag te worden voldaan.
4.3 Mocht u niet kunnen komen, dan mag u ook zelf voor vervanging zorgen. De deelnamebevestiging is overdraagbaar, maar meld het wel even.

5. Klachten
5.1 Heeft u een klacht over een workshop, cursus of coaching? Neem dan contact met Anne-Fleur Dijkstra van Bureau voor Ontdekkingen. Ik zal mijn best doen om u daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.