Coaching

Soms is het fijn om over een wat langere periode aandacht te besteden aan een vraag en het proces dat je doormaakt de ruimte te geven. Wanneer je nieuwe inzichten krijgt, heeft dat vaak wat tijd nodig om eigen te maken of een plek te geven. Samen staan we op meerdere momenten stil om te ontdekken wat er op dat moment speelt en wat jij nodig hebt.

In meerdere sessies over een wat langere tijd ontdekken we samen de kern van waar je tegenaan loopt en wat jij nodig hebt om het leven te leven dat jij wilt.
Een sessie duurt ongeveer 1 uur en kan plaatsvinden via een videogesprek of bij mij in Gennep. In overleg plannen we de sessies in, met een frequentie die voor jou prettig is. Bijvoorbeeld eens in de twee weken.

Neem contact op om samen de mogelijkheden te verkennen en samen te komen tot iets wat ons beiden past, zowel voor de duur en frequentie als de kosten.

Individuele opstelling

Merk je dat je vastloopt in dezelfde patronen? Zoals relaties die mislopen, geen energie krijgen uit wat je doet, toenemende vermoeidheid of andere (fysieke) klachten. Kortom, iets blokkeert je om te leven zoals jij dat graag wil.
 

Ga dan mee op ontdekking via een 1-op-1 (video-)ontdeksessie naar wat er nu speelt, wat je blokkeert of juist kracht geeft. Waar gaat het echt om, op dit moment? Samen komen we snel tot die kern.
In een of meerdere (video)gesprekken ontdekken we samen de ruimte voor jou om te doen wat je wil of nodig hebt. Je hebt alles al in huis, maar het kan best fijn zijn wanneer iemand je op weg helpt en even met je meeloopt.
Ik bied je een veilige omgeving om op onderzoek uit te gaan. Daarbij houd ik altijd rekening met jouw grenzen.

We ontdekken met behulp van de systemische blik en een (familie)opstelling. Lees meer over wat dat inhoudt.