Voor bedrijven

De ontdekkende blik en werkwijze van Bureau voor Ontdekkingen is ook goed toe te passen in de werkomgeving. Zie hieronder een aantal van de mogelijkheden waarop je mij als bedrijf in kunt schakelen. Heb je interesse in een van onderstaande mogelijkheden of heb je iets anders in gedachten? Neem gerust contact op! Aan de hand van de vraag maak ik een offerte op maat.

Bedrijfscoaching

Coaching kan een krachtig instrument zijn om tot meer beweging te komen in de organisatie. Ontdek bijvoorbeeld wat je als leidinggevende nodig hebt om met meer energie je werk te doen of hoe je nog effectiever kunt zijn in je werk als leidinggevende. Ook is het mogelijk bedrijfscoaching in te zetten voor een heel team: individuele coaching en teamcoaching om bijvoorbeeld te onderzoeken wat ervoor nodig is om allemaal voor hetzelfde doel te gaan. Coaching kan ook een mooi instrument zijn om wat extra aandacht te besteden aan hoe het met de werknemers gaat en wat zij nodig hebben om prettig te werken.

Organisatieopstellingen

Ontdek wat er speelt in jouw organisatie, afdeling of team met behulp van het systemische perspectief en eventueel een organisatieopstelling.
Lees hier meer over systemisch werk en opstellingen.

Faciliteren bijeenkomst

Organiseer je een bijeenkomst die je graag door iemand buiten de organisatie laat faciliteren? Laat de structuur en vorm aan mij over, zodat de deelnemers zich volledig kunnen richten op de inhoud.