Workshops Familieopstellingen

Tijdens een workshop Familieopstellingen ontdekken we samen een thema met behulp van oefeningen, systemische kennis en familieopstellingen. Het hoofd mag even op de achterbank. Door te voelen en ervaren, op een andere manier kijken, iets aankijken wat voorheen nog niet kon: het levert ruimte, rust en meer vrijheid op voor het leven zoals jij dat wilt. 

Tijdens een workshop is er ruimte voor een aantal vragen voor opstellingen. Daarnaast kan je gevraagd worden als representant en geef je zo een ander de mogelijkheid inzicht te krijgen in zijn of haar familiedynamieken en patronen. Het representant zijn kan ook bij jou iets in beweging brengen.

Wat zijn systemisch werk en familieopstellingen?
Systemisch werk kijkt naar families, organisaties, de samenleving als systemen, hoe die werken en wat er nodig is om in balans te komen en het leven en de energie (weer) te laten stromen. Familieopstellingen zijn een vorm van systemisch werk waarmee zichtbaar kan worden waar een probleem of een patroon vandaan komt. Letterlijk zichtbaar: door representanten voor familieleden neer te zetten in de ruimte worden onderlinge (onbewuste) verhoudingen duidelijk. Met behulp van interventies kan beweging komen in dat waarin je vastloopt.

Lees hier meer over systemisch werk en familieopstellingen.

Ruimte om te ontdekken
Voor het najaar van 2023 en voorjaar 2024 heb ik besloten mezelf te ontslaan van het hele frame van geld verdienen met systemisch werk. Daarom bied ik deze workshops aan tegen kostendekkend tarief. Er is beperkt plaats (maximaal 12 deelnemers), dus meld je aan door een mail te sturen naar annefleur@bureauvoorontdekkingen.nl

Nog vragen? Laat het me ook weten!

 

Data